top of page
LGD_Logo_Blue.png

Let's Get Digital handler om å skape en komplett digital opplevelse som føles som en fysisk begivenhet. Ved å gjenoppleve innsjekkingen, interaktive sesjoner og personlige kontaktøyeblikk, tilbyr vi en løsning for å forbedre mange bedriftsarrangementer ettersom verden endrer seg i denne digitale tidsalderen.

Organiser digitale og hybride arrangementer med en personalisert og engasjerende opplevelse for hver bruker. Dra nytte av smart matchmaking, finkornet innsikt i dataanalyser og mye mer for å bygge et sammensveiset fellesskap og mye buzz rundt merkevaren din.

Våre digitale, fysiske og hybride løsninger gjør det også veldig enkelt å bytte fra et fysisk arrangement til et fullstendig digitalt arrangement, noe som sikrer at et arrangement alltid kan fortsette.

Opplevelse AS er offisiell partner av event plattformen Let's Get Digital
I tillegg til event plattformen kan vi hjelpe deg med alt fra konsept og planlegging, til studio, underholdning og endelig utførelse. Med oss får du alt du trenger, på ett sted. 

- Konferanser - Fagdager - Karrieredager - Workshops - Digitale Eventer - 

Velkommen fra Lobbyen!

Ønsk gjestene velkommen med en personlig velkomstvideo som spilles av ved innlogging til arrangementet før de tas med inn i lobbyen.

 

Lobbyen regnes for arrangementets knutepunkt. Her finner man oversikt over programmet, foredragsholdere, messeområde, deltakere osv. 

Engasjerende program

 

Sett opp et inspirerende program med enkle eller parallelle sesjoner og workshops og la besøkende delta interaktivt i økter.

Benytt funksjoner som Q&A, chat, poll, fildeling, live interaksjon med publikum, breakout rooms og mye mer til å skape engasjerende innhold for ditt publikum.

Nettverking

La deltakerne utvide nettverket sitt ved å delta på nettverkskarusell, booke 1-1 og gruppemøter, mingle i nettverking lounge, skrive i chatten og mye mer.

Messeområde

Utstillere og sponsorer kan sette opp virtuelle stands i egen profilering med livestreams, videoer, chat, møtebooking, nedlastinger, lenker til sosiale medier og mye mer!

 

Men vent, det er ikke alt, de kan til og med annonsere under selve arrangementet.

Event Data

Hvilke av sponsorene og utstillerne fikk flest besøkende på sin stand? Hvilke sesjoner var mest populære? Samle inn data under arrangementet og analysere det etterpå til bruk i videre salg og markedsføring.

Deltakere kan også få oversikt over nye kontakter de knyttet på eventet. 

PRISER

Hvert event er unikt. Derfor tilbyr vi alltid skreddersydde priser.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT

E-post: post@opplevelse.no

Oslo:

Telefon: +47 22 31 00 00

Bergen: 

Telefon: +47 55 21 01 00 

KONTAKTSKJEMA 

Takk for henvendelsen!
bottom of page