top of page
_DSC8018.jpg

3D mapping på bord 

3D mapping lar oss projisere bilder og video direkte på husvegger, stands og spesielt på bordene til gjestene ved dine eventer. Skap unike opplevelser med grafikk knyttet til ditt tema, branding og budskap. Levende illustrasjoner, farger, figurer og former bringer bordene, maten og serviset til live på en måte gjestene ikke kunne forestilt seg.

Bildene projiseres på hvite duker som dekker bordene – dette skaper levende illustrasjoner. Ulike farger, figurer og former bringer maten, serviset og selve bordet til live.

 

3D – projisering åpner opp for uendelig med muligheter. Bildene kan skreddersys til ditt selskap og arrangement. Velg et eget tema, og inkluder 3D – projisering for å heve opplevelsen. Gjennom bruken av levende bilder kan du skape et event ingen før har sett maken til.

 

Dette fungerer også godt som et historiefortellende virkemiddel. Ta med de ansatte på en personlig reise gjennom firmaets historie. Personaliser eventet ved å projisere egne bordkort til hver enkelt gjest, og få menyen presentert som et grafisk bilde på bordet.

 

Eller hva med å få ansiktet ditt vist på tallerkenen for å presentere hva som vil skje utover kvelden? Kun fantasien setter grenser.  Ulike spesialeffekter som tørris vil kunne tilføre det lille ekstra.

Ytterligere informasjon på www.3dbordmapping.no 

bottom of page