top of page
IMG_0230.jpg

Teambuilding

Teambuilding er den perfekte måten å gjøre noe ekstra gøy for de ansatte, innendørs eller utendørs. Det styrker samarbeid, som igjen styrker effektiviteten og presentasjonene til de ansatte, også tilbake på kontoret. De lærer å finne veier sammen til samme mål, ser hverandres styrker og lærer om hverandres evner.

 

Både bedrift og ansatte tjener mye på et avbrekk i hverdagen, om det er en time eller en dag. Vi har flere spennende og inspirerende aktiviteter, både digitale og fysiske, som kan skaleres til antall deltagere og tiden dere har. Sett sammen en mix av aktiviteter, som streetgolf, laser-tag og flåtebygging, eller velg en pakkeløsning, som "Sommer Adventure Race" og vårt eget “Vinter OL”. Vi skreddersyr gjerne eventet etter dine ønsker.

 

Våre nyeste konsepter er "Jakten på Bærekraftsmålene" og "På Sporet av en Morder".

 

Jakten på Bærekraftmålene er en morsom måte for de ansatte å lære om FNs Bærekraftsmål, samtidig som de får en styrket følelse av eierskap i bedriftens egne bærekraftsmål, ved å idémyldre om nye måter å nå disse på.

 

På Sporet av en Morder rigger vi opp både åsted og politikontor, før startskuddet går for jakten på morderen iblant dem, tettpakket med gøye oppgaver og hint som styrker lagånd og samarbeid.

 

Ta kontakt, så finner vi på noe gøy for de ansatte.

bottom of page