top of page
582A8977.jpg
582A9001.jpg
Posuva_00077731.jpg

Om Opplevelse AS

Vår historie

Siden oppstart i 2016 har Opplevelse knyttet streke kontakter med en rekke nøye utvalgte designere, artister, dekoratører, koreografer, sminkører, stylister, webdesignere, riggere og forskjellige leverandører. Sammen skaper vi minneverdige opplevelser for våre kunder. 

 

Vi jobber kontinuerlige med å utvikle vår merkevare som en ledende leverandør av bærekraftige opplevelser i Norden.

Fra og med 2023 kunne vi også stolt reklamere med å være Miljøfyrtårnsertifiserte.

 

Våre verdier

Navnet vårt betyr mye for oss. Vi ønsker å være en god Opplevelse for alle vi kommer i kontakt med. Om du bestiller dekorelementer, trenger en prosjektleder eller vi er med dere fra start til slutt, skal vi levere på toppnivå.

Vi skal være synonym med positivitet, kvalitet og woweffekt, uten å falme på vårt ønske om å være en bærekraftig bedrift.

Vi brenner for alle våre prosjekter og gjør vårt ytterste for å levere unike opplevelser til alle våre kunder. Vi skal være kreative, nyskapende og ikke spare på kruttet. Dere skal få det beste til enhver tid.

 

For å kunne levere på denne målsettingen setter vi høye krav til oss selv. Vi passer på å holde oss oppdatert på nye trender, har fokus på HMS, videreutvikler våre egne bærekraftsmål, kurser og videreutvikler ansatte og mye mer.

 

Vi elsker å gå på jobb og å skape en skreddersydd Opplevelse for en hver kunder. Fra A til Å. Vi er her for deg.

bottom of page