top of page
Posuva_00077731.jpg

Om Opplevelse AS

Vår historie

Fra 2016 har Opplevelse vokst, og i dag består vi av et stort nettverk av nøye utvalgte freelancere, designere, dekoratører, koreografer, sminkører, stylister, webdesignere, deltidsansatte og leverandører, som sammen med oss skaper minneverdige opplevelser for våre kunder. Vi har kontorer i Bergen og Oslo og jobber kontinuerlige med å utvikle vår merkevare som en ledende leverandør av bærekraftige opplevelser i Norden.

 

Våre verdier

Opplevelse ønsker å bety noe for omverdenen, derfor betyr navnet vårt så mye for oss. Det minner oss om at vi ønsker å levere Opplevelser av høy kvalitet, på en bærekraftig måte, med gjennomtenkte detaljer og woweffekt.

Vi tar sterkt eierskap i alle våre prosjekter og gjør vårt ytterste for å levere unike opplevelser. Vi skal være kreative, nyskapende og ikke spare på kruttet, så alle våre kunder får det beste til enhver tid.

 

Det er en fin balanse mellom det gjestene ser og alt som skal skje i bakgrunnen. Det kreative må alltid gå hånd i hånd med stålkontroll på det administrative. Kundene våre skal kunne lene seg tilbake og nyte opplevelsen sammen med gjestene, trygg på at vi har alt under kontroll. For å kunne levere på denne tryggheten setter vi til enhver tid strenge krav til alle som jobber for og med oss, er tydelige på arbeidsoppgaver, oppretter kjøreplaner og fører huskelister, holder oss oppdatert på trender, har fokus på HMS, følger og videreutvikler vår egne bærekraftsmål, kurser og videreutvikler ansatte og så mye annet.

 

Vi gleder oss til å gå på jobb og elsker å skape en skreddersydd Opplevelse for våre kunder.

bottom of page