top of page

Digitale & Hybride Eventer

Våre digitale og hybride eventer lar alle delta og gir følelsen av å være samlet, fra hvor som helst i verden.

 

Vi tilbyr flere ulike streaming-løsninger og event-plattformer - alt fra enkel streaming til full 3D verden med avatarer. Uansett hva du måtte ønske, så finner vi den beste løsningen for ditt event.
 

På våre event-plattformer kan dere delta på ulike begivenheter, som messer, foredrag, konferanser, presentasjoner og mer, samt nettverke, stille spørsmål til foredragsholdere, ta del i quizer og avstemninger og mingle med andre deltakere. 

 

Vi har også mange andre muligheter for digitale eventer. Vi kan rigge opp pop-up studio for sending fra deres egne lokaler eller andre spennende lokasjoner av deres valg, samt tilby bruk av våre egne studio i Oslo og Bergen for opptak eller livesendinger. Uansett hvor eller hva, har vi en løsning, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg.

 

Det kan virke krevende å skulle holde styr på alt, så bruk oss for alt vi er verdt. Vi kan stå for gjennomføring av eventet, moderering av kommentarfelt, publisering av innhold til rett tid, være ordstyrer og mer. Rett og slett ta hånd om alt det som skal falle på plass i bakgrunnen, produksjon av innhold, det tekniske, ordne med logistikk og alle andre komponenter.

 

Slik kan du og ditt publikum nyte et feilfritt digitalt/hybrid event - helt uten bekymringer. Få alt du trenger for et sømløst event hos Opplevelse.

Hva kan vi hjelpe dere med? 

152356592_136857778299654_4660732112944399068_n.jpg

STUDIO I BERGEN

Vi har rigget opp et flott 280 kvm streaming studio i Media City Bergen.

 

Mulighetene er mange, blant annet å holde intervju og annen streaming-aktivitet med opptil 12 personer, spre seg over to soner og kjøre toveiskommunikasjon, for eksempel med vår studio i Oslo, fra andre lokasjoner og kontorer i Norge eller andre land

MER INFO

media.jpg

TEKNISK BEMANNING

Om du vil kjøre nettverkskarusell med 200 personer, mangfoldige webinarer samtidig eller ha møte mellom 100 personer via Zoom og Teams, så kan vi i Opplevelse tilby leie av teknikere som hjelper med sendingen. Ingen produksjon er for stor og ingen deltakere er for mange. Opplevelse er her for å hjelpe, og finner alltid en løsning.

IMG_6735x (1).jpg

STUDIO I OSLO 

Vårt studio i Oslo er et topp moderne studio, med høy teknisk standard og flotte backstage områder.

 

Våre 3 LED-vegger ser til at ingen går glipp av en ting. Vi står alltid klare, og med vår produsent som er behjelpelig gjennom hele prosessen, kan vi enhver streaming-plan, med komplett utstyrt lyd, lys og bilde.

MER INFO

POP-UP EVENT

Har du et ønske om å minimere smitterisiko eller holde et event som kan foregå når som helst det skulle passe for deltakerne?

 

QR-koder er en genial måte å holde nettbaserte eventer og aktiviteter, hvor deltakerne kan scanne koden via mobilen og delta når det passer. Har du et event hvor det er fare for mye kø, kan også slike QR koder hjelpe med god flyt og avvikling.

 

Kodene kan henges opp, printes på plakater, linkes til diverse spørreskjema og aktiviteter og generelt være en effektiv måte å nå flere og også samle inn mer informasjon.

Kamera-Studio_1.jpg

MOBILT STUDIO

Et mobilt studio åpner opp en verden av nye steder å streame fra. Lyst til å streame fra Ulriken/Holmenkollen, på et event eller ha bedriften din med i bakgrunnen?

 

Vi kan sette alt du trenger istand på din ønskede lokasjon. Slipp fantasien løs og åpne dørene for mange spennende muligheter.

AVATAR

Som eneste leverandør i Norden tilbyr vi denne heldigitale event-plattformen hvor man får sjansen til å navigere gjennom en verden i 3D, som sin egen avatar.

 

Virtway gir deltakerne en ny og spennende opplevelse, som utfordrer den allmenne oppfatningen av digitale arrangementer. Gå til konferansesalen for faglig påfyll, vandre blant stands i messeområdet og snakk direkte med andre gjester, foredragsholdere og utstillere, før man trekker inn i loungeområdet for å diskutere foredragene og nettverke.

AdobeStock_448529600.jpeg

HYBRID EVENT

Opplevelse Hjelper deg med din neste hybride produksjon, hvor deltakere har valget mellom å møte opp fysisk eller på nett.

Vi kan levere en totalpakke, med prosjektledelse, studio, teknikk og innhold, samt stå for digitale- og hybride event-plattformer, for å ta eventet til neste nivå.

 

Hybride eventer er den perfekte løsning for å la alle delta fra hvor som helst i verden, uten å miste følelsen av å være samlet.

LET'S GET DIGITAL

Vi er stolte av å være offisiell partner og leverandør av denne event-plattformen i Norden.

 

Let’s Get Digital åpner dørene inn til en ny verden av interaktivitet, nettverking og engasjement, perfekt for både digitale og hybride eventer. Gjør det like inspirerende for deltakerne å bli med digitalt som å komme til lokalet.

MER INFO

bottom of page