top of page

Event

Et vellykket arrangement styrker bedriftens internkultur, bygger fellesskap, profilerer og skaper interesse.

Vi har lang og god erfaring med å sette sammen minnerike opplevelser til firmafester, kick-offs, jubileumsmarkeringer, festivaler, sommerfester, premierer, nyåpninger og mer.

 

Vår stolthet kan sees i hvert arrangement vi er med på. Vi brenner for å lage unike opplevelser, som snakkes om i lang tid. Å forstå og engasjere målgruppen er en stor del av dette arbeidet. Om det er ansatte, kunder, sponsorer eller samarbeidspartnere på ditt arrangement, skal de alle sitte igjen med en følelse av mersmak.

 

Det sørger vi for, ved å holde høy fokus på detaljene, ha gode administrative rutiner og bruke vår utømmelige mengde kreativitet til å være nyskapende.

 

La oss sette ditt neste arrangement på kartet.

Anker 3

Hva kan vi hjelpe dere med? 

Prosjektledelse

PROSJEKTLEDELSE

Det er mye som skal gjøres for å gjennomføre et event. Våre dyktige Prosjektledere følger arrangementet ditt fra A-Å.

 

Vi har utarbeidet et eget CMS system som lar oss sette opp detaljerte kjøreplaner for våre arrangementer. Her er det også mulighet for rollebasert tilgang til samarbeidspartnere og underleverandører.

 

Vi holder god dialog med alle ledd, så alle til enhver tid vet "hvem, hva, hvor, når, hvordan og hvorfor". Med komplett oversikt, fra planleggingsfase til utførelse, går eventet som en lek og du kan slappe av og nyte opplevelsen.

Mingleartister

MINGLEARTISTER

Skap en ekstra minnerik opplevelse for gjestene og kickstart velkomsten, med våre Mingleartister.

 

Hva med å servere bobler  fra vår nydelige Champagnekjole, gjenskape dansen fra Saturday  Night Fever på 80-tallsfesten, eller overraske dem med et show 
i foajeen? Du er garantert en samtalestarter blant gjestene.

Pop-up eventer

POP-UP EVENTER

En gøy måte å skape engasjement for bedriften er med pop-up aktiviteter. Hadde det ikke vært gøy med en lasermåling utenfor fotballklubben du sponser, av hvor hardt barna kan sparke en fotball?

 

Kanskje trenger du et konsept og/eller bemanning på en messe? Vi kan organisere og rigge opp stands og aktiviteter i butikker, på messer, sponsor-lokasjoner, festivaler, fotballkamper og andre steder du ønsker å nå nye og eksiterende kunder.

 

La oss skape synlighet og engasjement for bedriften din. Go team!

Konseptutvikling

KONSEPTUTVIKLING

Fra idémyldring til ferdig konsept - Opplevelse er en erfaren sparringspartner for utvikling av nye konsepter. Om du har en vag idé eller en storslått plan, står vi klare. Vi kan bistå med alt fra utvikling av hele konsepter til å foreslå finjusteringer og løfte eventet til den neste høyden. 

Vi har lang erfaring med å skape eventer som blir årets samtaleemne, og kan bilstå med alt fra 3D design, dekor, bemanning og hva annet ellers du skulle trenge. 

Fra start til slutt, uansett hva eller hvor mye du trenger, så er vi her.

Underholdning

UNDERHOLDNING

God underholdning har mye å si for et event. La oss derfor hjelpe med å finne den rette underholdningen for ditt event - uansett budsjett.

Vi har lang erfaring med å sette sammen innhold som treffer din målgruppe perfekt og samarbeider med et bredt spekter av artister, byråer og managere, slik at vi kan tilby alt innen ulike konferansierer, foredragsholdere og annen underholdning. 

Sikkerhet

SIKKERHET

Sikkerhet er alltid en viktig faktor i vår planlegging, derfor er våre Prosjektledere nøye kurset innen arrangementsikkerhet. Om du trenger gode sikkerhetsrutiner på grunn av statlige besøk eller andre høyprofilerte gjester, har vi erfaring med dette, og kan også hjelpe om du mer generelt ønsker ekstra fokus på sikkerhet på ditt neste event. Vi kan utarbeide sikkerhetsdokumentasjon og ROS-analyser, med fokus på bl.a.  publikumshåndtering og sikring av lokasjoner. 

Vi vet hva som trengs, så ta oss med på laget for å gjennomføre ditt arrangement på en sikker og god måte.

Dekor

DEKOR

I vårt 500 kvm store dekorlager svinger vårt designteam seg, for å bringe dine fester til live, i tråd med Opplevelse sitt sterke fokus på gjenbruk og bærekraft. Kom til oss med din egen idé, eller velg en av våre, spesialtilpasset til ditt event: Skål inn nyttårsaften med en Great gatsby fest, prøv lykken i Las Vegas, dans til storslåtte 80-talls sanger under en glitrende diskokule, nyt en mimosa på en hagefest eller dra Jorden Rundt , hvor hvert rom er et nytt land. Når vi sier fest, mener vi fest! Dette skal imponere, så vi tenker på alle sansene når vi skaper den ultimate opplevelsen for gjestene.

MER INFO

Teknisk produksjon

TEKNISK PRODUKSJON

Sammen med våre underleverandører kan vi stå for alt du skulle trenge av utstyr til små og store produksjoner. Lyd & lyd, sceneteknikk, lerret, projektorer, kameraproduksjoner og mer. 

Vi setter høye krav til våre underleverandører på levering, håndtering, pris og spesielt kvalitet, for å sikre de beste avtalene og opplevelsene for kundene våre.

Teambuilding

TEAMBUILDING

Teambuilding er den perfekte måten å samle de ansatte, med mye fokus på moro, men likevel viktigst er fokuset på samarbeid, noe som styrker effektiviteten og presentasjonene til de ansatte, også tilbake på kontoret. De lærer å finne samlede veier til samme mål, ser hverandres styrker og lærer om hverandres evner.

Vi tilbyr flere spennende konsepter, både digitale og fysiske, utifra dine preferanser.

MER INFO

3d mapping

3D MAPPING

3D mapping lar oss projisere bilder og video direkte på husvegger, stands og spesielt på bordene til gjestene ved dine eventer. Skap unike opplevelser med grafikk knyttet til ditt tema, branding og budskap.
Levende illustrasjoner, farger, figurer og former bringer bordene, maten og serviset til live på en måte gjestene ikke kunne forestilt seg.

Se for deg en kokk på størrelse med en tommelfiner, som krabber opp på bordet og serverer maten. Dette er bare en av mange spennende ideer man kan bringe til live med 3D mapping

 

MER INFO

Bemanning

BEMANNING

Opplevelse kan hjelpe med mange typer bemanning for ethvert event. Vi har over 50 frilansere til din disposisjon, hva enn du måtte trenge. 

Verter til eventer, dekoratører, servitører, designere, bartendere, mannskap til stands og pop-up eventer og dyktige promotører.

Unngå at noe går galt på grunn av bemanningsfeil, og gå heller for våre frilansere, som er håndplukket for sin profesjonalisme og dyktighet,

Logistikk

LOGISTIKK

Det er mange detaljer å holde styr på ved et stort arrangement. Vi kan hjelpe med logistikken når det kommer til scene-oversikt, underholdning, tekniske detaljer og utstyr, catering, busstransport for gjester og deltakerhåndtering. 

Vi har også biler tilgjengelige for varetransport og interntransport. Opplevelse kan dermed på alle måter sikre deg et sømløst event.

bottom of page